Réservez Votre Billet de Concert

Koncert per diten e te dashuruarve ne 14 shkurt.Nxitoni per Rezervimet sepse biletat Jane te limituara.
Per Rezervimet e biletave dhe informacion rreth koncertit mundeni te kontaktoni ne numrat e organizatoreve:
Caf Mali tel: +33 7 58 59 23 94
V.I.P EMAAR EVENT Viprecords LuxFrance tel: +33 7 58 75 52 00

Ju mirepresim te gjitheve.
Me respekt Staffi i menaxhimit

PREZANTIMI I BILETES 14 SHKURT EMAAR EVENT
PDF – 2,4 MB 27 téléchargements
Évaluation: 5 étoiles
2 votes